Ανοίξαμε φόρουμ... Πετάξτε με τα φτερά της πεταλουδίτσας για να το βρείτε!

Χαιρετισμούς από το 21ο Σχολείο
Αγαπητά ζουζουνάκια,

φύγατε εσείς από το σχολείο λόγω γρίπης αλλά σήμερα έφυγα κι εγώ. Για λίγο φυσικά, μέχρι να γυρίσετε εσείς στην τάξη μας.

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην ανία αυτών των ημερών και ευκαιρία να γνωρίσω μια ακόμη ομάδα παιδιών. Συγκεκριμένα το Στ2 του 21ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Μεγαλύτερα παιδιά από σας αλλά και πολλά παιδιά από ξένες χώρες. Ονόματα παράξενα που δεν είχα ξανακούσει και αίσθηση ταξιδιού στη χώρα του κάθε παιδιού.

Πέρασα πολύ όμορφα μαζί τους και φυσικά τους προσκάλεσα να επισκεφθούν το blog της τάξης μας και να γνωρίσουν κι εσάς.

Τι ζήλεψα στην καινούρια τάξη; Το δεντράκι τους... Αυτό που εμείς δεν προλάβαμε να στολίσουμε. Αύριο που θα ξαναπάω θα φροντίσω να βγάλω και φωτογραφίες για να το δείτε κι εσείς.

Όμως τα παράθυρά τους ήταν άδεια... Και βρήκα αφορμή να τους δείξω, τι άλλο; τις χιονούλες που εμείς έχουμε κιόλας στολίσει στη δική μας τάξη.Και που τώρα κοιτάνε στενοχωρημένες την άδεια τάξη και το άδειο προαύλιο του σχολείου μας.Αύριο θα φωτογραφίσω και τις χιονούλες που έφτιαξαν τα εκτάκια του 21ου. Για να δούμε... Θα τις βρείτε το ίδιο καλές με τις δικές σας;

Ελπίζω πως έχετε φτιάξει χιονούλες και για τα παράθυρα του σπιτιού σας. Και σίγουρα θα έχετε στολίσει και ένα υπέροχο δεντράκι. Νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα να στείλετε φωτογραφίες τόσο από τα παράθυρά σας όσο και από το δεντράκι σας. Άραγε γνωρίζετε πώς;

Περιμένω φωτογραφίες και από τις εκδρομούλες που θα κάνετε ή όποια άλλη δραστηριότητα αυτών των ημερών. Αυτές μπορείτε να τις φέρετε στην τάξη όταν γυρίσουμε και να τις βάλουμε στην εφημερίδα τοίχου.

Με πολλή αγάπη

η δασκάλα σας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας κι εμείς θα φροντίσουμε το συντομότερο δυνατό να δημοσιευτεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Ακούσατε, ακούσατε!