Ανοίξαμε φόρουμ... Πετάξτε με τα φτερά της πεταλουδίτσας για να το βρείτε!

Νέο website της HELMEPAΑθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2009


Νέο website της HELMEPA για το θαλάσσιο περιβάλλον και τη ναυτιλία

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA με χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου διαδικτυακού τόπου http://www.helmepacadets.gr/ , τον οποίο και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε.

Απευθύνεται κυρίως σε νεαρά άτομα, πρώην μέλη της Παιδικής HELMEPA και άλλους ευαισθητοποιημένους νέους και νέες άνω των 13 ετών σε όλη την Ελλάδα, που θέλουν να ενημερωθούν για το θαλάσσιο περιβάλλον και τη σημασία του για τη ζωή στον πλανήτη μας, τη ναυτιλία, τις επιστήμες της θάλασσας και τις προοπτικές για σταδιοδρομία στα θαλάσσια επαγγέλματα.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στη νέα κατηγορία εθελοντών-μελών, τους Ναυτίλους της HELMEPA και να αναλάβουν δράση για την προστασία του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ η επικοινωνία με τους Ναυτίλους γίνεται με τρόπο περιβαλλοντικά φιλικό, δηλαδή ηλεκτρονικά, μέσω e-mail και του website.

Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται από το Βρετανικό κοινωφελές ίδρυμα Lloyd's Register Educational Trust (LRET). Βασικός σκοπός του LRET είναι η υποστήριξη εξελίξεων στους τομείς εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και έρευνας στις μεταφορές, τις επιστήμες και τη τεχνολογία σε παγκόσμιο επίπεδο προς όφελος όλων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Ενημέρωσης Κοινού της HELMEPA, τηλ. 210-9343088, email info@helmepacadets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας κι εμείς θα φροντίσουμε το συντομότερο δυνατό να δημοσιευτεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Ακούσατε, ακούσατε!