Ανοίξαμε φόρουμ... Πετάξτε με τα φτερά της πεταλουδίτσας για να το βρείτε!

Τα Τεταρτάκια σας παρουσιάζουν τον ... ιό της γρίπης!

Κυρίες και κύριοι,

σας παρουσιάζουμε τον ιό Η1Ν1! Τον ιό της νέας γρίπης!Τον μπαμπούλα που τρομάζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Αυτόν που έχει κλείσει τους επιστήμονες στα εργαστήριά τους να ψάχνουν νύχτα και μέρα εμβόλια και φάρμακα για να τον πολεμήσουν.Αυτόν που έκανε όλα τα υπουργικά συμβούλια του κόσμου να συνεδριάζουν και να ξανασυνεδριάζουν, να παίρνουν αποφάσεις και άλλες αποφάσεις και να ανακοινώνουν μέτρα και άλλα μέτρα για την αντιμετώπισή του!Τι μπορεί να ξέρουμε εμείς, μικρά παιδιά, για τον τρομερό και φοβερό αυτόν ιό;Ε, λοιπόν εμείς ξέρουμε τον ίδιο τον ιό! Αυτοπροσώπως! Και δε σας κάνουμε καθόλου πλάκα.Ο μίστερ ιός Η1Ν1 μας έκανε τη μεγάλη "τιμή" να χτυπήσει την πόρτα της τάξης μας!Βέβαια οφείλουμε να παραδεχθούμε πως κανένας μας δεν άκουσε το "τουκ τουκ". Και κανένας μας δεν έτρεξε να τον υποδεχθεί. Εκείνος όμως κατάφερε και τρύπωσε!Το τι ακολούθησε, μπορείτε να το διαβάσετε στις προηγούμενες σελίδες του ιστολογίου μας. Μια βδομάδα αναγκαστικές διακοπές όλοι μας στο σπίτι.

Και να τα θερμόμετρα, και να τα τεστ, και να επισκέψεις και ξαναεπισκέψεις στους γιατρούς.Μερικούς τους τράταρε και σιροπάκια, κάψουλες και χαπάκια! Οι περισσότεροι όμως απλώς ξεκουραστήκαμε, παίξαμε και χαρήκαμε τις καλοκαιριές του φετινού Νοέμβρη.Αν και στην αρχή, πρέπει να το παραδεχθούμε, φανταστήκαμε τα χειρότερα. Άδικο είχαμε; Τόοοοοοοοοσα και τόσα έχουμε ακούσει όλο αυτό τον καιρό για τη νέα γρίπη. Να μη φοβηθούμε κι εμείς σαν μάθαμε πως μας επισκέφθηκε;Τέλος όμως καλό, όλα καλά! Και σήμερα που γυρίσαμε επιτέλους στην αγαπημένη φωλίτσα της τάξης μας, βουτήξαμε τον ιό και τον στρώσαμε κάτω.Να του τα πούμε ένα χεράκι, και στον ίδιο και σε όλο του το σόι, από την καλή και από την ανάποδη. Να σταματήσουν πια να τρομοκρατούν τον κόσμο και να καταλάβουν πως δεν τους φοβόμαστε.Και πως ξέρουμε να φυλαγόμαστε.Το ίδιο ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους. Να σταματήσουν να φοβούνται τη νέα γρίπη. Και να κάνουν όλα όσα θα τους συμβουλέψουν οι γιατροί τους. Αυτό δηλαδή που κάναμε κι εμείς.

Ε, τι νομίζετε; Πώς αλλιώς θα τον νικούσαμε και θα σταματούσαμε τα ύπουλα σχέδιά του;

_____________________

  • Ελπίζουμε να μας συγχωρέσετε τα ορθογραφικά μας λαθάκια... Τι αξία έχουν μερικά λαθάκια μπρος στο μεγάλο μας κατόρθωμα; Πάνω απ' όλα η υγεία μας, δε λένε;

    Αν και η δασκάλα μας είναι σίγουρη πως αφού καταφέραμε να τρέψουμε σε φυγή κοτζάμ Η1Ν1, θα καταφέρουμε τα πάντα! Και σύντομα θα ξεπεράσουμε και τα προβληματάκια στην ορθογραφία!!!


  • Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στις ζωγραφιές μας για να τις δείτε σε μεγαλύτερη προβολή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας κι εμείς θα φροντίσουμε το συντομότερο δυνατό να δημοσιευτεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Ακούσατε, ακούσατε!