Ανοίξαμε φόρουμ... Πετάξτε με τα φτερά της πεταλουδίτσας για να το βρείτε!

Συνεργασία με γονείς




Αγαπητοί γονείς,


ένα απρόοπτο εμπόδιο αναγκάζει να αλλάξουμε τον τρόπο συνεργασίας μας που είχε καθοριστεί να γίνεται σχεδόν κάθε Πέμπτη μεσημέρι. Ο λόγος είναι ένα υπηρεσιακό σεμινάριο πληροφορικής που από αύριο και ως το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να παρακολουθώ δύο φορές την εβδομάδα και από τις οποίες η μία είναι δυστυχώς τις Πέμπτες.


Αφενός το σεμινάριο αυτό θα έχει άμεση σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών, καθώς απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε τάξη και έχει ως ιδιαίτερο αντικείμενο την αξιοποίηση του λογισμικού που σήμερα συνοδεύει όλα τα βιβλία του δημοτικού σχολείου (και μάλιστα προβλέπει και άμεση εφαρμογή όσων θα διδαχθούμε στην τάξη μας) αφετέρου η χρονική του διάρκεια (τρεις ώρες το κάθε μάθημα) καθιστά αδύνατο, ιδιαίτερα τις ημέρες που το παρακολουθώ, να παραμείνω και επιπλέον χρόνο στο σχολείο. Και διευκρινίζω ότι το σεμινάριο πραγματοποιείται το απόγευμα χωρίς καμία απαλλαγή από τα διδακτικά καθήκοντα.


Έτσι για το επόμενο διάστημα θα περιοριστούμε στα όσα προβλέπει ο νόμος για τη συνεργασία σχολείου οικογένειας και που θυμίζω ότι είναι μία φορά το μήνα.


Ήδη για το μήνα Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα ενώ για τον επόμενο μήνα έχει οριστεί από τη διεύθυνση του σχολείου η 19η Μαρτίου (Παρασκευή) ως μέρα συνάντησης και πιθανότατα και παράδοσης της βαθμολογίας του 2ου τριμήνου.


Για το διάστημα μετά το Πάσχα και έως τη λήξη της σχολικής χρονιάς που δεν έχει οριστεί από το σχολείο συνάντηση πέραν εκείνης που θα γίνει κατά τη λήξη (15 Ιουνίου, Τρίτη), πιστεύω ότι μια καλή λύση θα είναι αν ορίσουμε συναντήσεις και πάλι για τις 19 του μήνα.




Όπως βλέπετε στο ημερολόγιο της φετινής χρονιάς, στο οποίο έχουν σημειωθεί με κόκκινο οι επίσημες αργίες, η 19η Απριλίου είναι ημέρα Δευτέρα και η 19η Μαΐου είναι ημέρα Τετάρτη.

Ώρα συνάντησης όπως πάντα αμέσως μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου.

Επίσης αν κάποιοι γονείς έχουν λόγους και ενδιάμεσα να συναντηθούμε, ισχύουν όσα έχουμε πει ως τώρα. Μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου στα τηλέφωνα που γνωρίζετε ή και με απευθείας συνεννόηση και να ορίζουμε κάποια έκτακτη συνάντηση.

Με εκτίμηση

Η δασκάλα της τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας κι εμείς θα φροντίσουμε το συντομότερο δυνατό να δημοσιευτεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Ακούσατε, ακούσατε!