Ανοίξαμε φόρουμ... Πετάξτε με τα φτερά της πεταλουδίτσας για να το βρείτε!

Ετοιμάζουμε γιορτούλα για το Μεγαλέξανδρο


Στα πλαίσια του διαθεματικού προγράμματος που υλοποίησε πρόσφατα η τάξη μας με τίτλο: "Εκστρατεύοντας με το Μεγαλέξανδρο" (σε εφαρμογή όσων προβλέπονται για πρακτική άσκηση από το σεμινάριο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ, που παρακολουθεί αυτό τον καιρό η δασκάλα του τμήματος) ετοιμάζουμε ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο αφιερωμένο στο μεγάλο στρατηλάτη.

Στην προσπάθειά μας αυτή με μεγάλη προθυμία δέχτηκαν να μας βοηθήσουν αφενός η δασκάλα της μουσικής μας, η κ. Βίκυ, και αφετέρου οι δύο γυμναστές μας, ο κ. Ηλίας και η κ. Λιάνα.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις πρόβες, τόσο στο τραγούδι όσο και στα χορευτικά:Στιγμιότυπο από τη σημερινή πρόβα των αγοριών - σε ρυθμούς ζεϊμπέκικου και υπό τη διδασκαλία της κ. Λιάνας

Βασικός κορμός του αφιερώματος είναι τέσσερα τραγούδια που μιλάν για τον Αλέξανδρο και που μπορείτε να τα ακούσετε εδώ:

http://dwdekato.forumgreek.com/forum-f19/topic-t58.htm

Στη γιορτούλα θα λάβουν μέρος όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές του τμήματος, ο καθένας με το δικό του ρόλο, που κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του σχολείου, προγραμματίζεται για τις 14 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Καλεσμένοι μας θα είναι οι δάσκαλοι και οι μαθητές του σχολείου μας.

Ιδιαίτερα έξοδα για αμφίεση των μαθητών θεωρούμε ότι δεν πρέπει να γίνουν.

Μόνο τα κορίτσια θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουν γαλάζιες, μπλε και άσπρες κορδέλες - σαν εκείνες που χρησιμοποιούμε για το αμπαλάζ των δώρων. Καθώς η γιορτή θα λάβει χώρα στο μικρό χώρο της σκηνής του αμφιθεάτρου, οι κορδέλες αυτές δεν πρέπει να έχουν μεγάλο μήκος. Και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι δεμένες στους καρπούς των κοριτσιών, ώστε να μην περιορίζουν τις κινήσεις τους.

Ας μη βιαστεί όμως κανείς να αγοράσει έστω και τις κορδέλες αυτές πριν προχωρήσουμε λίγο ακόμη στις πρόβες μας και καταλήξουμε οριστικά τι θα ταιριάζει στο αφιέρωμά μας.

Το ίδιο ισχύει και για το ντύσιμο των παιδιών. Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να επιβαρύνουμε με έξοδα τις οικογένεις και θα φροντίσουμε η όμορφη παρουσία των παιδιών να εξασφαλιστεί με τον πλέον εύκολο και ανέξοδο τρόπο.

Μια πρώτη σκέψη είναι για τα αγόρια τουλάχιστον να φοράνε ένα παντελόνι μπλου τζιν και ένα λευκό μπλουζάκι, υποθέτοντας πως όλα τα παιδιά διαθέτουν τέτοια ρούχα και δε θα χρειαστεί να τα αγοράσουν ειδικά για τη γιορτή. Καλό όμως είναι να μας ενημερώσετε σχετικά. Και σίγουρα δε θέλουμε κανείς να προβεί σε αγορές, το τονίζουμε αυτό, πριν καν καταλήξουμε σε απόφαση για το ζήτημα.

Με χαρά μάλιστα θα δεχτούμε και τις δικές σας προτάσεις για το ζήτημα αυτό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας κι εμείς θα φροντίσουμε το συντομότερο δυνατό να δημοσιευτεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Ακούσατε, ακούσατε!