Ανοίξαμε φόρουμ... Πετάξτε με τα φτερά της πεταλουδίτσας για να το βρείτε!

Καταθέτουμε τις απόψεις μας για το διαδίκτυο


Καταθέτουμε στο φόρουμ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΒΙΒΛΙΟ και συγκεκριμένα εδώ:

http://dwdekato.forumgreek.com/forum-f15/topic-t68.htm#416

τις απόψεις μας για το διαδίκτυο, με αφορμή το ερώτημα σχετικής άσκησης στο μάθημα της Γλώσσας:


Β' τεύχος εργασιών, "Γλώσσα Δ' Δημοτικού", σελ. 58, άσκηση 1:


Όταν τα παιδιά ζήτησαν από τους γονείς τους να συνδέσουν τον υπολογιστή τους στο διαδίκτυο, έγινε μεγάλη συζήτηση στο σπίτι.

Η μητέρα λέει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να επισκέπτονται καθόλου το διαδίκτυο, γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι γι' αυτά στις διάφορες τοποθεσίες του. Ο πατέρα αντίθετα υποστηρίζει ότι στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς πληροφορίες για οτιδήποτε, παίζει ευχάριστα παιχνίδια, ακούει την αγαπημένη του μουσική.

Εσείς τι γνώμη έχετε για το διαδίκτυο; Έχετε ποτέ περιπλανηθεί στις σελίδες του; Αν ναι, για ποιο λόγο; Συμφωνείτε με την άποψη του πατέρα ή της μητέρας;

Πάρτε μέρος και εσείς στη συζήτηση της οικογένειας για το διαδίκτυο. Το παραπάνω κείμενο "Ωφέλιμες πληροφορίες για τα παιδιά" θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε την άποψή σας με επιχειρήματα.


Όταν συζητάτε και θέλετε να υποστηρίξετε την άποψή σας με επιχειρήματα:

Βάζετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας δικαιολογώντας κάθε φορά τις απόψεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους "γιατί, αφού, επειδή".

Για να συνδέσετε τις απόψεις σας χρησιμοποιείτε φράσεις και λέξεις όπως: επιπλέον, εκτός από αυτά, άρα, διότι, δεν αποκλείεται να...

Διαβάστε με προσοχή τα επιχειρήματα των άλλων μελών του φόρουμ και προσπαθείστε να πείσετε τους συνομιλητές για τη δική σας γνώμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φράσεις: νομίζω ότι, καλά όσα λες (ή γράφεις) αλλά, άμα ... τότε, κ. ά.Προσοχή:

Μη γράψετε το επώνυμό σας. Μόνο το μικρό σας όνομα και αν χρειάζεται και το πρώτο γράμμα από το επώνυμο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο ψευδώνυμο.
_____________________________

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ:

http://dwdekato.forumgreek.com/forum-f15/topic-t68.htm#416

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας κι εμείς θα φροντίσουμε το συντομότερο δυνατό να δημοσιευτεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Ακούσατε, ακούσατε!